Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olgunlaşmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının sınırlı bir sıcaklık dayanımı süresine mevla olması veya yangın sırasında esrar geçişini engellemesi kabil standartlara oranlı olmaları gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak için kullanılan özel layihamlı kapılardır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle duyar ve kibar materyallerin olduğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları Yangın Kapısı intizamlı olarak dokumalmalıdır. Kapının rast çallıkışmasını çıkarmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page